Cabinetbouw

 

Gitaristen hebben vaak een ‘signature sound’, een uniek geluid dat een samensmelting is van hun speeltechniek en gebruikte materialen. Het speakercabinet is een belangrijk onderdeel in deze keten van toonmakers. De amp en het speakercabinet zijn net als de gitaar muziekinstrumenten, ze kleuren jouw uiteindelijke gitaargeluid. Een goed speakercabinet kan daarom je sound maken of breken...


De vintage-style cabinets van Guggs worden gemaakt volgens de  constructietechnieken die in de jaren 50 en 60 ook gebruikt werden voor de legendarische amps. Tevens draagt het model en de materiaalkeuze van het cabinet bij aan een vintage correct cabinet met een authentieke sound. 


Naast een goede sound wil je natuurlijk dat jouw amp er ook goed uitziet. Je kunt een authentieke look nemen of een geheel uniek cabinet met customkleuren en materialen. Zelfs een ‘relic’ versie van jouw cabinet is mogelijk.


Ieder Guggs cabinet is ‘custom ordered’ en daarom uniek. Voor meer informatie en prijsopgave kun je contact met ons opnemen.


Dubbelklik op een fotoserie voor meer info.